Charlottenlund SK

Identitet

Identitet

Klubbens identitet/merke er viktig, og helt siden starten har draktfargen vært grå/sølvgrå, etterhvert har denne utviklet seg videre, til det den er i dag. Klubbens offiselle draktfarger er grå/rød med rød shorts, i tillegg røde strømper for fotball og hvite strømper for håndball. Overtreksdresser/treningsdresser er i fargene rød/sort overdel og sorte bukser. (Bortedrakt fotball: Rød drakt, rød shorts og hvite strømper, kan benytte hvite om motstanderen har røde strømper.  Bortedrakt håndball: Rød drakt, rød shorts og hvite strømper)

Klubbens offisielle leverandør av drakter og utstyr er Hummel, dette gjennom en avtale med Assistco og den lokale forhandleren Nor Contakt sport, i Trondheim.

Spilletrøyene leveres med CSKs egen logo, og på spilletrøyen er det avsatt plass for reklame fra Klubbens hovedsponsorer og eventuelt de enkelte lags sponsorer. Det er avsatt plass til den enkelte spillers navn på shorts og overtrekksdress/treningsdress.

Det fins en offisiell CSK fritidskolleksjon, denne inneholder en oversikt over hvilke t-shirts, jakker, gensere osv. det er tillatt å trykke klubbens logo og navn på. Kolleksjonen er kunngjort på websidene og tilgjengelig for salg hos Nor-Contakt. I tillegg vil oversikt over "tillatt" utstyr være tilgjengelig hos Nor-Contakt som offisiell leverandør.

Det er ikke tillatt å trykke Klubbens logo eller offisielle navnetrekk på annet tøy enn det som er godkjent av Klubben.

Styret

Charlottenlund Sportsklubb - Klubben i vårt hjerte 

"Flest mulig, lengst mulig - best mulig"

ADR | Postboks 8217, 7459 Trondheim

www.csk.no | www.facebook.no/CSK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift