Dugnadshjelp

Noe av drivverket for å holde breddeklubber i gang er dugnadsinnsats. Charlottenlund er en klubb som krever innsats fra alle, både på lagsnivå og som privatpersoner.

Gjennom året så har vi flere arrangement gjennom fotballavdelingen. Som f. eks Liverpool fotballskole, kiosken på banen vår, 3x3 cuper, innendørsturneringer, fotballens dag, kurs, egne fotballskoler mm, stadig vekk er det behov for dugnadshjelpere i avdelingen. Det skjer altså noe også utenom egne lag, hvor vi trenger som avdeling trenger bidrag!  

Oppgavene som dugnadshelpere kan være alt fra opp -og nedrigging, kjøkkenhjelp, vakthold, bidrag som trenere/hjelpetrenere, transport mm. Primært så skjer all dugnadshjelp fra vårt eget anlegg, og dugnadene er stort sett betalte dugnader. (Enkelte ganger må det påregnes ubetalte dugnader, hvor innsatsen fra dere blir GRATIS for oss i avdelingen).      

Som fotballavdeling ønsker vi nå å strukturere egne arrangement med å TILDELE dugnader innenfor lagene i klubben. Dette gjør vi på bakgrunn av at det er stort behov for tidlig avklaring av dugnadshjelpere mot det enkelte arrangement, samt det at vi ønsker å gi lagkassen deres noen ekstra kroner. De aller fleste lagene i avdelingen er stor, og at disse som oftest også har en stor gruppe med voksenpersoner.

Jo mere bidrag vi har fra våre medlemmer, jo større er sjanse er det for at vi som avdeling og klubb kan gi noe tilbake til våre medlemmer.

Så når vi i fotballavdelingen ønsker dugnadshjelp - så si ja takk, når vi etterspør bistand!

Vi ber om at dugnadsansvarlige i de enkelte kullene kontakter oss, slik at vi får en oversikt over lag vi kan kontakte ved aktuelle dugnader. Vi kjører førstemann til mølla prinsippet. Ber derfor om at dugnadsansvarlige i lagene, som ønsker å bli forespurt ved dugnader, sender en epost til tommy@mnt.no . Oppgi kontaktperson, kontaktopplysninger og hvilket lag dette gjelder.  

Vi satser på at et slikt tilbud gir oss en god "base" for lag som er interessert i dugnader.

Takk på forhånd!

CSK Hovedsamarbeidspartnere

CSK Partnere

Takk til støttespillerne

Våre leverandører

CSK Informerer

Her kan du lese den siste utgaven av CSK INFORMERER

Kvalitetsklubb

Støtt CSK

Grasrotandelen betyr mye for CSK.

Verv venner og familie til å støtte oss uten å bruke en krone!

Det du som medlem trenger å gjøre er:

Registrere tippekortet ditt når du tipper, eller oppgir vårt org. nummer: 991 646 620

Det enkleste er å sende en sms til 2020 med følgende tekst: grasrotandelen 991646620

Se hvor mye vi får her

Tekstilinnsamlingen

Vi har nå 73 beholdere som bidrar til klubbens økonomi og til gjenbruk av ressurser.

Deler av overskuddet går til Barnekreftavdelingen ved St. Olav Hospital. De har til nå fått 63.180kr fra oss siden oppstarten.

Innsamlet pr 30.4.2018 er: 443.023kg

Dette gir en miljøbesparelse på 2.170.813kg CO2

Her finner du beholderne.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift