Liverpool fotballskole 2018

CSK arrangerer Liverpool fotballskole for 6. år på rad. Dette er en av europas desidert beste fotballskoler. Påmelding er nå åpnet.

Book online nå

Formålet med fotballskolen er å utvikle fotballferdighetene til gutter, jenter, utespillere og keepere i alderen 6-14 år.

Offisiell partner

LFC International Academy har Liverpool Fotballskole som eneste og offisielle partner i Norge.

Målet vårt er å bringe LFC til våre unge fans rundt om i verden og vise hvor spesiell fotballklubben vår er, forteller daglig leder for Liverpool Fotballskole i Skandinavia, Bernt Jo Vole.

Uansett hvor i verden du deltar på et LFC-akademi, håper vi du har det gøy når du lærer hvordan du spiller «The Liverpool Way» sammen med flere hundre andre barn og unge.

Engelske trenere

LFC International Academy stiller med 14 trenere fra Liverpool Football Club. Alle trenerne er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Football Club, og de blir fløyet inn til Norge fra Liverpool.

Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke. Trenerne er engelske, og undervisningen foregår på fotballspråket.

Fotballspråket er et veldig fint språk hvor alle skjønner alle, sier Vole. De engelske trenerne reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn, så dette er de gode på, sier han.

Lokale trenere

I tillegg har vi med trenere fra den lokale fotballklubben, som hjelper til i alle klassene som assisterende trenere. På denne måten får klubben mulighet for trenerutvikling og å lære seg nye øvelser over de tre dagene Liverpool Fotballskole er på plass, som igjen kan brukes i sitt arbeid videre med unge fotballspillere. Det kommer klubben til gode, forteller Vole.

Prisutdeling

I løpet av fotballskolen vil det bli delt ut pris til den spilleren som både på og utenfor banen best utøver LFCs fire verdier ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap for seg selv og laget sitt. Vinneren får delta på LFC-akademiet i selveste Liverpool. Det bør være en virkelig gulrot for deltakerne.

Link til påmelding

PS: Om laget ditt ønsker å kombinere Liverpool fotballskole med/som en treningsleir så ordner vi med gratis overnatting på CSK Idrettspark!

ta kontakt med:ola@csk.no for info

CSK Hovedsamarbeidspartnere

CSK Partnere

Takk til støttespillerne

Våre leverandører

CSK Informerer

Her kan du lese den siste utgaven av CSK INFORMERER

Kvalitetsklubb

Støtt CSK

Grasrotandelen betyr mye for CSK.

Verv venner og familie til å støtte oss uten å bruke en krone!

Det du som medlem trenger å gjøre er:

Registrere tippekortet ditt når du tipper, eller oppgir vårt org. nummer: 991 646 620

Det enkleste er å sende en sms til 2020 med følgende tekst: grasrotandelen 991646620

Se hvor mye vi får her

Tekstilinnsamlingen

Vi har nå 73 beholdere som bidrar til klubbens økonomi og til gjenbruk av ressurser.

Deler av overskuddet går til Barnekreftavdelingen ved St. Olav Hospital. De har til nå fått 63.180kr fra oss siden oppstarten.

Innsamlet pr 30.4.2018 er: 443.023kg

Dette gir en miljøbesparelse på 2.170.813kg CO2

Her finner du beholderne.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift