CHARLOTTENLUND TOPPHÅNDBALL

Hovedstyret i Charlottenlund Sportsklubb har derfor besluttet at vi ønsker å gå i dialog med andre klubber for å se om noen ønsker å ta over vår lisens, eller om vi i fellesskap kan danne grunnlag for et nytt førstedivisjonstilbud som regionen absolutt trenger.

Charlottenlund Sportsklubb har i sesongen 2017/2018 hatt førstedivisjonslag i håndball både for herrer og damer. Det har vært en meget spennende sesong med svært gode sportslige resultater, samtidig som vi har fått god og nyttig trening i å arrangere kamper på dette nivået. Dessverre viser det seg at utfordringene knyttet til økonomi har vært store. Uten å veldig gå i detaljer så kan vi nevne at bla. mindre sponsorinntekter og mindre billettinntekter enn forventet har gjort det vanskeligere å drive enn vi hadde håpet på. Hovedstyret i Charlottenlund Sportsklubb har derfor besluttet at vi ønsker å gå i dialog med andre klubber for å se om noen ønsker å ta over vår lisens, eller om vi i fellesskap kan danne grunnlag for et nytt førstedivisjonstilbud som regionen absolutt trenger.

Vi understreker klart og tydelig at våre lag i 1. divisjon selvfølgelig fullfører sine kamper ut sesongen og at det ikke er snakk om at Charlottenlund Sportsklubb er i noen form for økonomisk krise. Vedtaket er en erkjennelse av at vi føler at CSK ikke kan ta ansvaret alene fremover for å gi et tilbud til spillere i regionen som er under elitenivå, med dagens kostnadsnivå.

Eventuelle spørsmål rundt dette kan rettes til Styreleder Are Vinsnes tlf. 900 81 000 eller epost are@framweb.no

Styret

CSK Hovedsamarbeidspartnere

CSK Partnere

Takk til støttespillerne

Våre leverandører

CSK Informerer

Her kan du lese den siste utgaven av CSK INFORMERER

Kvalitetsklubb

Støtt CSK

Grasrotandelen betyr mye for CSK.

Verv venner og familie til å støtte oss uten å bruke en krone!

Det du som medlem trenger å gjøre er:

Registrere tippekortet ditt når du tipper, eller oppgir vårt org. nummer: 991 646 620

Det enkleste er å sende en sms til 2020 med følgende tekst: grasrotandelen 991646620

Se hvor mye vi får her

Tekstilinnsamlingen

Vi har nå 73 beholdere som bidrar til klubbens økonomi og til gjenbruk av ressurser.

Deler av overskuddet går til Barnekreftavdelingen ved St. Olav Hospital. De har til nå fått 63.180kr fra oss siden oppstarten.

Innsamlet pr 30.4.2018 er: 443.023kg

Dette gir en miljøbesparelse på 2.170.813kg CO2

Her finner du beholderne.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift