Det er ca. 60 barn påmeldt til årets CSK Sommercamp. Et perfekt antall for å avvikle en gøyal sommercamp.
Her kommer en skisse på hvilke aktiviteter vi har de enkelte dagene. Mandag: Hovedvekt på fotball og håndball og litt basistrening. Tirsdag: Fotball, håndball og opplæring i klatreveggen i hall B. Det kommer dyktige instruktører, så barna er i trygge hender. Onsdag: Dagen blir tilbrakt i klatreparken Høyt & Lavt på Rotvoll. Torsdag har vi hovedvekt på Innebandy. Det kommer instruktør fra Innebandyforbundet. Fredag blir det litt fotball og håndball, og dagens høydepunkt blir vår variant av » Mesternes Mester» med gøyale øvelser. I tillegg til hovedaktivitetene vil vi også bruke nærområdet til andre aktiviteter også.
Barna blir delt inn i grupper med barn på noenlunde samme alder. Det er instruktører fra CSK som vil følge barna rundt på de enkelte aktiviteter. Minner om at barna må medbringe mat og drikke.
Vi starter kl. 09:00 – hver dag og avslutter kl. 15:00. Barna må ha med tøy for både ute og inneaktiviteter. Følg med på værmeldingen med hensyn til utetøy.
En mer detaljert plan kommer i løpet av uka.
Minner om innbetaling til konto: 4111.15.58858 innen 05.08Kr. 1 600,- for hel uke. Kr. 990 for halv uke. ( – 25% søskenmoderasjon)Merk innbetaling med barnets navn!
Undertegnede vil være til stede under årets sommercamp
Spørsmål og henvendelser kan stilles til meg på tlf. eller e-post.
Med vennlig hilsen
Ola Rindal
Aktivitet & arrangementsannsvarlig.
Tlf. 900 53 638
www.csk.no

Vi har nå åpnet for påmelding:

Påmeldingsskjema

Masse aktiviteter på CSK Sommercamp.

Fotball – Håndball – Klatring – Innebandy – Cageball – Basistrening – Uteaktiviteter – Mesternes mester.

Bilder fra fjorårets sommercamp