Nyhetsinnlegg fra fotballen

CSK fotball søker dommeransvarlig

CSK fotball står for øyeblikket uten dommeransvarlig, og vi er nå på utkikk etter en som kan ta på seg dette vervet. Personen kan ha tilknytning til CSK fra før, men det er ikke avgjørende. Det er en fordel med dommererfaring minimum på klubbdommer- eller nierdommernivå. En hovedoppgave som dommeransvarlig vil være å rekruttere og følge opp dommerne i CSK. For utfyllende oversikt over oppgaver, se lenken. 

Fotballstyret vil sørge for at opplæring og innføring i rollen vil bli gitt. Send en mail til Ørjan Pedersen i fotballstyret, oerjan.pedersen@gmail.com hvis dette kunne være noe for deg.

Dommeransvarlig og oppgaver

Til alle med hjerte for fotball i CSK!

CSK Fotball skal i mars velge nye representanter til Fotballstyret. Flere av dagens medlemmer vil fortsette, men vi trenger nye folk til å erstatte de som takker for laget. Dere er mange i klubben som brenner for fotball, og i Fotballstyret er jobben vår å skape så gode forutsetninger som mulig både for foreldre, spillere, trenere og støtteapparat slik at våre barn, unge og voksne skal få utfolde seg på fotballbanen. Vi tror det er mange som egentlig kunne tenke seg å ha muligheten til å bidra i dette arbeidet, men som kanskje tenker at man ikke er «kvalifisert» til et styreverv. Vel, det ér du, og vi vil ha deg med! I Fotballstyret gjør vi hverandre gode og tenker at det er lov å være “ny”!

Styrets organ Sportslig utvalg (SPU) er de som koordinerer og tilrettelegger for den sportslige aktiviteten, mens vi i Fotballstyret sørger for at aktiviteten skjer i henhold til vår visjon “En positiv klubb for alle”. Som styremedlem er du derfor del av den store fotballfamilien som vil det beste for CSK Fotball.

Har du veldig lyst, litt lyst, eller lurer på om du har lyst: kontakt Valgkomiteens leder Inger Johanne Søreide å epost (inger.soreide2@gmail.com) eller på mobil 901 47 916

Vennlig hilsen

Inger Margrethe Moa, styreleder CSK Fotball

CSK søker trenere!

Vårt lag i G16 har hatt en fin sesong så langt. Seier i Skandia Cup ble fulgt opp med en sterk 2.plass i Stjerne Cup på Hamar. 23/25.september 2022.

Med det ble de beste lag fra Trøndelag i den turneringen. Vi gratulerer spillere, trenere og øvrige i støtteapparatet med god jobb.

Innkalling til trenerforum

Trenerveileder i CSK

Ny sportslig leder for fotball på plass.

Fotballavdelingen ønsker Roar Davidsen velkommen som ny sportslig leder.

———————————————————————————————————————————————–

CSK Fotball og Fotballutvikling Trøndelag starter opp med fotballutdanning etter skoletid

Les mer om tilbudet

———————————————————————————————————————————–

Årsmøte Fotballavdelingen

CSK Fotball innkaller til årsmøte i stuene 10.3.21 kl 19:00

Saker som ønskes behandlet må sendes til medlem@csk.no innen 24.2.21

Vil du stille til valg så meld din interesse til loeyum@gmail.com

Vi vil selvfølgelig ta de smittevernhensyn som er påkrevet på møtetidspunktet, og forbeholder oss retten til å gjøre møtet digitalt på kort varsel dersom situasjonen tilsier det.

Til hovedtrenere i CSK Fotball
Vi ber om at dere legger ut følgende tekst i deres spond og facebookgrupper og ellers andre plattformer som dere benytter.
CSK Fotball skal nå velge nye representanter til Fotballstyret. Dere er mange i klubben som brenner for fotball, og i Fotballstyret er jobben vår å skape så gode forutsetninger som mulig både for foreldre, spillere, trenere og støtteapparat slik at våre barn og unge skal få utfolde seg på fotballbanen . Vi tror det er mange som egentlig kunne tenke seg å ha muligheten til å bidra i arbeidet med å skape slike gode forutsetninger, men som kanskje tenker at man ikke er «kvalifisert» til et styreverv. Vel, det ér du, og vi vil ha deg med!

Det skjer mye på fotballsida og vi skal fortsette med fokusert innsats på både jente-og guttesida. Styrets organ Sportslig utvalg (SPU) er de som koordinerer og tilrettelegger for den sportslige aktiviteten, mens vi i Fotballstyret sørger for at aktiviteten skjer i henhold til vår visjon flest mulig-lengst mulig-best mulig. Vi er allerede godkjent som nivå 2 som kvalitetsklubb, noe som krever godt samarbeid mellom styret og sportslig utvalg for å nå kravene til kvalitetsklubb. Som styremedlem er du derfor del av et stort fotballteam sammen med SPU, og som vil det beste for CSK fotball.

Har du veldig lyst, litt lyst, eller lurer på om du har lyst: kontakt Lisbeth Øyum på epost (loeyum@gmail.com) eller på mobil l 95727077

Vennlig hilsen
Lisbeth Øyum. Styreleder CSK Fotball

08.09.2020 CSK Fotball søker hovedtrener for G19

Er du eller kjenner du noen som kan være interessert, ta kontakt med:

Stig Husby
Trenerveileder og treneransvarlig gutter/herrer
977 08 288/stig.husby@locationblocks.com

eller 


Tor Helmersen
Sportslig leder
93069566/spufotball@csk.no

06.03.2020 Prøvespill for RBK kvinners U-lag

Da er Lone Hagen Sydskjør og Hedda Hugdahl Skjold (2004) klubbens første spillere som får tilbud om prøvespill for RBK kvinners U-lag. RBK har identifisert Lone og Hedda som to spennende spillere i sin årgang, og ønsker å kartlegge om de kan være aktuelle for en toppfotballsatsing hos RBK, nå eller på et senere tidspunkt.

Dette er et ytterligere bevis på at klubben jobber godt med spillerutvikling på jentesiden, og vil være motiverende for flere av klubbens jenter til å utvikle seg til gode fotballspiller. Klubben gratulerer!

20.01.2020 Ny hovedtrener på senior Herre A

CSK Fotball er veldig fornøyd med å kunne annonsere at Riad Drljevic er engasjert som hovedtrener for CSK senior Herrer A i 2020. Riad kommer fra tilsvarende rolle i Hommelvik IL i fjor, og har tidligere selv spilt for lokale klubber i Trøndelag opp til 3. div.
Klubben er også fornøyd med å sikre kontinuitet ved at Robert Vikestad og Christopher Moen blir med videre i teamet til Riad som assistenttrenere.

Ny hovedtrener Riad Drljevic ønskes velkommen av sportslig leder Tor Helmersen
Riad får med seg Robert Vikestad og Christopher Moen i trenerteamet

15.11.2019 CSK-spiller til RBK og SalMar Akademiet

Et spennende steg i karriereutviklingen til CSKs Morgan Caicedo Arnstad (2005), som nå har akseptert tilbud om overgang til RBK og SalMar Akedemiet. Vi gratulerer, og ønsker Morgan lykke til videre i sin utvikling. Gratulerer også til trenerteamet for et synlig bevis på det gode og langsiktige utviklingsarbeidet som gjøres.

12.11.2019 CSK Fotball søker trener sr. A Herrer

24.10.2019 CSK Fotball søker trenere

17.10.19 CSK Julecup i fotball

Tradisjonen tro arrangerer CSK Julecup i fotball. Julens høydepunkt blir i år som alle år i CSK Varmbo Arena. Det blir gruppespill lørdag og sluttspill med finaler søndag. Som vanlig spilles det med 7èrmål i kompisklassen. Dere kan melde inn i 2 klasser: Damer eller Herrer. Nedre aldersgrense er 15 år. I CSK julecup er alle som er glad i å spille fotball velkommen til å delta. Om du er eliteseriespiller eller bedrifts-spiller spiller ingen rolle. Fellesnevneren er kameratskap og fotballglede. Påmeldingsfrist er 15.12.2019. Betalingsfrist 20.12.2019. Kr. 1 500,- betales til CSK`s arrangementskonto: 4111.15.58858. Merk innbetaling med lagets navn!

02.09.19 Fotballskole i høstferien

Tradisjonen tro arrangerer CSK fotballskole i høstferien for våre yngste.