Impulseavtalen for CSK-medlemmer

Les om dine fordeler

View this in your browser Kjære CSK-medlem! 

Som en del av Charlottenlund Sportsklubb har vi anledning til å tilby deg et gunstig treningstilbud hos en av våre samarbeidspartnere; Impulse Treningssenter. Nå til spesialpris for våre medlemmer; kun kr. 349,- pr mnd.  

Denne avtalen mellom CSK og Impulse Treningssenter er særdeles viktig for våre satsende 1. div lag i håndball, da den finansierer treningskortene til våre spillere i 1. div. I tillegg har vi fått en god pris pr mnd for alle våre utøvere i klubben fra 13-15 år (enten man spiller håndball, fotball eller innebandy). For denne aldersgruppen gir Impulse Treningssenter et tilbud om trening til kr. 150,- pr mnd pr utøver (send mail til monica.sagosen@gmail.com for nærmere informasjon om denne avtalen). 

CSK ønsker å etablere et langsiktig samarbeid med Impulse Treningssenter, som sikrer våre utøvere i klubben et godt tilbud om fysisk trening i nærmiljøet, i tillegg til den halltreningen som klubben kan tilby. Nå i første omgang er det våre 1. div lag og våre 13-15 åringer som nyter godt av dette tilbudet, men JO FLERE som melder seg inn via CSK-avtalen, jo bedre rammebetingelser får klubben. 

 Er du allerede medlem hos Impulse kan du enkelt endre til CSK22 avtalen ved å kontakte kundeservice. Du vil få en lavere månedspris samtidig som du er med på å gi utøvere i CSK håndball, fotball og innebandy mulighet for å trene styrke på et godt tilrettelagt treningssenter.   

For nye medlemmer – husk å oppgi avtalekode : CSK22. BLI MEDLEM    IMPULSE ONLINE  
Inkludert i medlemskapet får du treningsappen, Impulse Online, som gjør at du kan ta med deg treningssenteret på ferie, på hytta eller stuegulvet. Med andre ord kan du trene hvor du vil, når du vil! I appen finner du flere hundre treningøkter tilpasset alle ferdighetsnivåer med ulik intensitet og styrke. Les mer her    GRATIS TIME MED PT  Impulse sine egne ord om PT-tilbudet: «Korteste vei til målet», kaller vi den, måten våre personlige trenere jobber på. Her er det ikke noe fiksfakseri, dill-dall eller unødvendige avstikkere. Nei, korteste vei til målet betyr akkurat det – at du skal nå DITT mål, på minst mulig tid, sammen med oss i Impulse. For å gi deg en best mulig start får du en PT-time helt gratis! Les mer om PT-tilbudet her  BLI MEDLEM   FacebookWebsiteInstagramEmail