Heisann, flotte CSK. 

Jeg er så heldig å få tiltre inn i klubben deres, og jeg gleder meg voldsomt.
Monja Lien Jakobsen heter jeg. Jeg fylte akkurat 27 år og kommer opprinnelig fra Bodø. Der har jeg brukt mye tid i idretten, alt fra idrettslag, idrettskrets, idrettsråd og diverse arrangement og prosjekter. Når jeg kom til Trondheim for å studere master ble jeg fort en del av studentfrivilligheten og endte opp med å bruke tiden min på NTNUI istedenfor å studere. I NTNUI var jeg leder i 2021 og prosjektleder for aktivCampus. Min siste jobb var i Trondheim kommune der jeg hadde ansvaret for prosjektet Frivillighetens år 2022. 

Nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer i Charlottenlund Sportsklubb. Jeg håper vi sammen kan bidra til aktivitetsglede for nærmiljøet og medlemmene i klubben. Jeg ser fram til å bli kjent med hele klubben. Jeg kan møtes på kontoret, rundt omkring i gangene eller digitalt, så det er bare å huke tak i meg om det er noe dere vil diskutere eller spørre meg om. 

Takk for tilliten!

Foto: Under Dusken/Torstein Olav Eriksen