Håndballskolen er dessverre avlyst!

Oppdatert 19.02. kl. 14:20

Vi har nå ventet i spenning på regjeringens nye vurderinger i smitteverntiltak som skulle annonseres i dag. Noen lempelser i barneidretten blir gjennomført, men dessverre med virkning først fra tirsdag 23.02. Det blir akkurat for sent for oss som skal arrangere håndballskole fra mandag 22.02. Lempelsene gjelder også kun for arrangement med maks 50 deltakere. Når dette ikke tilfredsstiller våre krav for å arrangere innenfor de retningslinjer som er gitt av myndighetene ser vi oss dessverre nødt til å avlyse håndballskolen denne gang. Vi beklager dette, men vi håpet i det lengste at det skulle gå da det var mange barn som hadde gledet seg til denne håndballskolen.

—————————————————————————————————————————————————–

Onsdag 17.02

Hei igjen.
Info til dere som har meldt på barn til vinterferiens håndballskole.
Det kom dessverre ingen avklaring i går som tilsier at vi kan arrangere Rema 1000 håndballskole. I samråd med håndballforbundet og smittevernskomiteen i CSK har vi valgt å utsette beslutningen omå arrangere til fredag 19.02 kl. 14:00. Da har det forhåpentligvis kommet lettelser i koronabegrensninger fra regjeringen.
Vi velger å holde det åpent så nært inntil arrangementet fordi vi vet at det er mange barn som gleder seg til dette. Barna er jo «sulteforet» på gode opplevelser, så vi unner dem å arrangere såfremt det er mulig, og innenfor smittevernreglementet.
Håper på forståelse for kort frist, men som sagt vi prøver i det lengste å få arrangere.

Mandag 15.02

Info til dere som har meldt på barn til Rema 1000 håndballskole i CSK Varmbo Arena i vinterferien.
På grunn av restriksjoner i Trondheim kommune angående idrettsarrangement er vi rett og slett i tvil om vi har anledning til å gjennomføre den planlagte håndballskolen. Tvilen er ikke noe mindre etter at håndballforbundet rett før helga informerte at håndballskoler kan gjennomføres, men kun for barn i egen klubb.
De gjeldende bestemmelser i Trondheim kommune » trumfer» håndballforbundet, så vi er i tvil hva som blir konklusjonen pr. dags dato.
De smitterestriksjoner som gjelder i Trondheim kommune varer til og med 17/2. Ny protokoll skal etter det vi har forstått komme da. Om dagens protokoll blir videreført eller om det kommer lettelser/innskjerpinger vet vi ikke noe om enda.
Charlottenlund sportsklubb vil komme med ny vurdering om gjennomføring av håndballskolen når ny info om koronarestriksjoner foreligger. Dette skjer tidligst onsdag 17.02
Dette blir beklageligvis kort varsel for alle involverte. 
Ny info kommer…..Se også info på www. csk.no

Sted: CSK Varmbo Arena. Mandag 22. – Tirsdag 23. og onsdag 24. februar. Kl. 09:00 – 15:00 hver dag. Pris kr. 750,- Påmeldingsavgift inkluderer god næringsrik lunch hver dag, frukt, tøff trenings T- skjorte og ball. Vi stiller med erfarne instruktører fra CSK håndball. Påmelding innen 11.februar.