Image of a woman taking a photo.

I Charlottenlundhallen like ved håndballhallene finner du vårt flotte treningssenter. Her har du alle apparater og vekter til å kunne gjennomføre en god kondisjon- eller styrkeøkt. 

I det første rommet finner du apparater, romaskiner, sykler og tredemøller, mens i det innerste rommet er det flust av vektstenger, vekter, matter, flyttbare benker og step-ups. Du har med andre ord alt du trenger og mer til for å kunne gjennomføre en bra økt. 

Selv om vi har et lite treningssenter har vi lagt vekt på kvalitetsapparater. Vårt treningssenter er velegnet for styrke og kondisjonstrening. Vi i Charlottenlund Sportsklubb håper og tror at dette treningstilbudet i vårt nærmiljø kan bidra til at ennå flere motiveres til å komme i bedre form. Vi ønsker lykke til med alternativ trening i lyse og trivelige lokaler sammen med naboer og kjente.

Image of a woman taking a photo.
Bli medlem

1.  Meld deg inn gjennom knappen "Bli medlem". Her legger du deg inn som utøver på laget "Treningssenter".

2.  Send mail til anlegg@csk.no med navn, adresse, fødselsdato, samt ønsker firesifret kode. Dette for laging av nøkkelbrikke.

3.  Betal medlemskontingent + treningsavgift. Medlemskontingenten er på 200 kr per år, mens treningsavgiften er på 175 kr i måneden.

4.  Hent nøkkelbrikke i håndballkiosken når du har fått bekreftet at denne er laget.

5.  Kos deg på trening!


Åpningstider:

Mandag til torsdag: 06.00 – 22.00

Fredag til søndag: 08.00 – 21.00


Betaling:

Medlemskontingenten faktureres én gang i året. Denne er på 200 kroner. Faktureringen skjer på starten av året eller rett etter innmelding. Faktureringen gjøres gjennom vårt medlemssystem, Hoopit. Du kan laste ned deres app for lettere tilgang til varsler, fakturaer og din profil.

Treningsavgiften på 175 kroner i måneden faktureres to ganger i året, en på starten av året og en på starten av høsten. Dersom du trenger støtte, hjelp eller betalingsplan kan du ta kontakt med dagligleder@csk.no

Dersom medlemskontingent og/eller treningsavgift ikke betales vil brikke bli deaktivert og du vil ikke kunne benytte deg av treningssenteret.  


Regler for bruk av treningssenteret:

  • Aldersgrense for bruk av treningsrom er 16 år.
  • Alle medlemskap er personlig, utlån av nøkkelbrikke til venner eller familie vil medføre heving av treningsavtalen.
  • Har du ikke brikke har du ikke tilgang til rommet. Innlåsing av andre kan medføre bortvisning eller heving av treningsavtale.
  • Treningsrommet skal kun brukes til trening, ved annet bruk blir du bortvist.
  • Nødutgangene og dørene ut til Hall B skal ikke benyttes med mindre det er nødsituasjon.
  • Rydd og vask etter endt bruk av apparat og utstyr.
  • All utstyr tilhører treningssenteret og skal være tilgjengelig for medlemmer som bruker dette. Utstyr skal ikke tas ut av treningssenteret. 
  • Ved ødeleggelse av utstyr vil faktura sendes.
  • Av sikkerhetsmessige hensyn vil alle passeringer med nøkkelkort bli registrert.
  • Det er satt et tak på maks 200 medlemskap i treningssenteret.
Image of a woman taking a photo.