CSK-partnere

Charlottenlund Sportsklubb er avhengig av gode partnere for å kunne drifte klubben på en god måte. Våre partnere er med på å skape idrettsglede for våre medlemmer - og vi er stolte av våre partnere.

tusen takk til alle våre partnere


RINDAl sparebank

Rindal Sparebank er vår hovedsponsor. Charlottenlund Sportsklubb bruker tjenesten til Rindal Sparebank og vi har ett tett samarbeid. For Rindal Sparebank er hver enkelt kunde viktig.

Alle CSK-medlemmer får gode betingelser og førsteklasses rådgivning som kunde av Rindal sparebank. Som pluss får også klubben cashback for hvert lån våre kunder har i banken. Rindal sparebank strekker seg langt for sine kunder. Gjør et lurt valg for lommeboka og samtidig støtt CSK!

Ta kontakt med de flotte rådgiverne for en prat i dag:

Sjekk ut nettsiden deres
anette.hansen@rindalsbanken.no

tidy account

Tidy Account er våre regnskapsførere og vår partner. Navnet Tidy Account er ikke tilfeldig. Ordet tidy oppsummerer hva organisasjonen er og hva de ønsker å tilbyr: kompetanse, tillit og ryddighet. Tidy Account er totalleverandør av økonomitjenester: rådgiving, regnskap, lønn, årsoppgjør og skatt. De hjelper oss med å holde økonomien ryddig slik at vi får bedre kontroll, økt lønnsomhet og verdiskaping.

trenger du hjelp kan du kontakte dem her:

Sjekk ut nettsiden deres
susan@tidyaccount.no

buvik elektro

Buvik Elektro er vår lokale elektriker i Trondheim, og vår trygge partner for elektriske installasjoner på anlegget vårt. Uansett hva vi har behov for av elektriske installasjoner og servicer vil Buvik Elektro gjøre deres ytterste for å hjelpe oss.

Ta kontakt med dem i dag:

Sjekk ut nettsiden deres

hummel

Hummel er et dansk sports- og motetøysfirma. Firmaet ble grunnlagt i 1923 i Tyskland, men ble i 1975 oppkjøpt av sin danske importør og flyttet deretter hovedsete. Firmaet sponser flere lag og klubber, og CSK er en av dem. CSK sitt klubbtøy er av Hummel.

trenger du hjelp kan du kontakte dem her:

Sjekk ut nettsiden deres
marius.sagen@assistco.no

nor-contact

Med 30 års erfaring er Nor-Contact Sport AS en av Norges ledende klubb-butikker, med et rikt vareutvalg innenfor de fleste områder til lagidretter som fotball, håndball, innebandy, volley-og basketball. Nor-Contact Sport AS blir betraktet som Trønderlags fotballsenter og har i en årrekke vært en viktig samarbeidspartner for de største fotballklubbene i byen. Nor-Contact er vår leverandør av vårt Hummel-tøy.

trenger du hjelp kan du kontakte dem her:

Sjekk ut nettsiden deres
havard@ncsport.no