Charlottenlund idrettspark består av to idrettshaller, to kunstgressbaner (11er og 7er), cageballhall, tre stuer, to kiosker og treningssenter. 

I kjelleren finner man tilholdsstedet for Bokseklubben Ulfan, og en fritidsklubb som drives av Trondheim kommune, Chappa.


Idrettsparken brukes til aktivitet gjennom Charlottenlund Sportsklubb på kveldstid, men det er også et samlingssted for hele nærmiljøet og bydelen. Barneskolen bruker anlegget i gymtimer og friminutt på dagtid og det foregår møtevirksomhet og aktivitet i våre møterom/stuer gjennom hele dagen. Du er også hjertelig velkommen!

Sjekk tilgjengelighet og book her

Stuene og selskapslokaler

Anlegget har til sammen tre stuer; cageballstua, Stue 1 - Rindal Sparebank og Stue 2 - Aktiv Eiendom. Stue 1 og 2 kan slås sammen til ett stort møterom.

Stue 1: Har kapasitet til 40 stykker og har tilgang til peis

Stue 2: Har kapasitet til 40 stykker og har direkte tilgang til et kjøkken med bestikk og servise til 70 personer.

Cageballstue: Plass til 30 mennesker og har tilgang til kiosk/lite kjøkken.

Alle stuene har projektor, lerret og høytalere som kan benyttes.

Image of a woman taking a photo.

Image of a woman taking a photo.

Møterom

I tillegg til stuene som kan brukes som møterom har anlegget et møterom i kjelleren ved garderobene. Her er det plass til 10 stykk og egner seg godt til styremøter, workshops og små møter. Her har man også tilgang til whiteboard, skriver, prosjektor og lerret.


Håndballhaller

Anlegget har to håndballhaller; Hall A og Hall B. I tilknytning til disse er det toaletter, garderober og kiosk. 

Hall A: Har kapasitet til ca 300 tilskuere (ved større arrangement, med opprigg)

Hall B: Har kapasitet til ca 400 tilskuere. Her finner man også klatrevegg.

Håndballhallene brukes av barneskolen på dagtid og til håndballaktivitet på kveldstid av Charlottenlund Sportsklubb. Det er Sportslig utvalg i håndball som har ansvar for baneplanen for hallene.

Image of a woman taking a photo.

Image of a woman taking a photo.

TReningssenter

Ved hallene finner du treningssenteret vårt. Her har man alt man trenger for kondisjon- og styretrening. Du får tilgang til tredemøller, apparater, frivekter, matter, stepups og vektstenger. 

Det koster 175 kroner i måneden for å være medlem på treningssenteret.

Les mer om treningssenteret og meld deg inn her.


Kunstgressbaner

Anlegget har to kunstgressbaner, én 11er og én 7er. Disse er lokalisert på baksiden av anlegget. Kunstgressbanene har også tribune og tilhørende kiosk.

Kunstgressbanene brukes av barneskolen på dagtid i friminutt og gymtimen, og til fotballaktivitet på kveldstid av Charlottenlund Sportsklubb. Det er Sportslig utvalg i fotball som har ansvar for baneplanen for kunstgressbanene.

Image of a woman taking a photo.

Image of a woman taking a photo.

cageballhall

Rett ved kunstgressbanene og fotballkiosken finner vi vår cageballhall. Denne brukes av Charlottenlund Sportsklubb og leies i tillegg ut til eksterne. 

Vi leier for tiden ikke ut til arrangement som bursdager og slikt.


Historie

Charlottenlundhallen ble bygd i perioden 1978-79. Byggetrinn 2 kom i perioden 1984-1985. Den er 2200 kvadratmeter. Hallen ble bygget på dugnad og eies av Charlottenlund Sportsklubb. Hallen ble innviet 8. november 1985. Plankomitéen bestod av Irene Tanem, Asbjørn Røkke, Ola Woldseth og Sverre Overvik. Arkitekt var MNAL Ola Woldseth.

I 2019 skiftet hallen navn til CSK Varmbo Arena. 

Image of a woman taking a photo.

Finn frem

Adressen til Charlottenlund idrettspark er Tunvegen 21, 7058 Jakobsli.