Ta med laget på Kolstadkamp

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 29. Feb 2024

SISTE GRUPPESPILLKAMP I CHAMPIONS LEAGUE!

Det er duket for den siste Champions League kampen i gruppespillet når det Nord-Makedonske laget HC Eurofarm Pelister kommer på besøk til Trondheim Spektrum. Vi ønsker å avslutte gruppespillet med et smell, og i forkant av kampen og i pausen vil det bli et forrykende sceneshow fra Nye Hjorten Teater


Vi gleder oss stort til å få besøk av Nye Hjorten Teater med Mads Bones, Kyrre Havdal og Olve Løseth i spissen som skal sørge for et forrykende sceneshow både før kamp og i pausen.

Dette kan du ikke gå glipp av! 

SIKRE DEG KLUBBTILBUD BILLETTER HER!

Husk også CSK - Kampen; Kolstad - Sandnes 10. mars.



www.kolstad-handball.no

Stian Gomo Nilsen fra Kolstad kommer for å holde foredrag om "Lagbygging og resultatorientering" for ALLE trenere og engasjerte foreldre og foresatte i CSK (ikke bare håndball) mandag 11. mars! Vi håper at så mange som mulig blir med på dette. Spre info til deres respektive lag og gjerne til fotball og innebandy!

Jenter og gutter 2008 vil få mulighet til å trene med ham etter foredraget.

Påmelding her (for å vite hvor mange vi må få plass til - aktiv lenke i kommentarfeltet): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-rC50mXpT8sALnUsjuxhWzZM1RwgdkK5uUDISbK586k/edit?usp=sharing




Årsmøte Håndball 2024

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 26. Feb 2024

4. mars kl. 18.00 er det igjen klart for årsmøte i håndballavdelingen. Sakspapirer legges inn her i løpet av uka.


Sakspapirer årsmøte CSK Håndball 2024.pdf

Årsberetning 2023 Håndball.pdf

Resultatrapport håndball 2023.pdf

Resultatrapport håndball topp 2023.pdf





CSK Kretsmestere i futsal

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 26. Feb 2024

Siden desember har G14 deltatt med to lag i futsalserien som hadde alle sine seriekamper i Charlottenlund VGS hallen. Dette er første året med seriespill i G14 klassen.

Etter endt seriespill kom CSK 2 på en 4 plass i sin pulje kun på målforskjell bak 3. plassen, mens CSK 1 gikk helt til topps i sin pulje og var dermed klar for sluttspill i Utleira hallen sammen med Sjetne, Ranheim og Sparbu for å kjempe om KM pokalen.


I første kamp ventet Sjetne (regjerende KM) som endte 9-1 til CSK, etter fantastisk spill hvor til og med Sjetne-publikummet måtte la seg imponere og applaudere CSK angrepene.


I finalen ventet Sparbu, og allerede møre ben, ble enda mørere i finalen hvor CSK kom under 2-1 etter å ha ledet 1-0, laget viser vinnerskalle og innsats en kretsmester verdig og snur kampen og vinner til slutt 9-4.


CSK gutta takker et herlig publikum, ivrige tilhengere og for lånet av håndballflate i vinter.





Årsmøte Allidrett 2024

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 23. Feb 2024

28. februar kl 19.00 er det årsmøte i allidrettavdelingen i CSK. Årsmøtet avholdes i stue 2.

Under kan du lese sakspapirene.


Sakspapirer årsmøte CSK Allidrett 2024.pdf

Årsberetning 2023 Allidrett.pdf

Resultatrapport idrettsskolen 2023.pdf

Budsjett CSK 2024 - Idrettsskolen.pdf




Vi søker dommeransvarlig!

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 22. Feb 2024

CSK fotball søker dommeransvarlig


Arbeidsoppgaver

  1. Dommeransvarlig sin viktigste oppgave er å ha god kontakt og godt samarbeid med klubbens dommere, styre og administrasjon, lagledere og trenere, samt fotballkretsen. Dommeransvarlig kan sitte i Sportslig utvalg hvis vedkommende ønsker det.
  2. Skal sammen med styret ha hovedansvaret for å rekruttere og beholde nok dommere i forhold til antall lag.
  3. Skal legge til rette for å tilby dommerkurs til dem som ønsker det, og tilby dem som har ambisjoner og talent, videre oppfølging og etterutdanning i nært samarbeid med kretsen.
  4. Skal ha ansvaret for å påse at dommerne har en naturlig plass i klubbmiljøet på lik linje med spillerne.


Dommeransvarlig vil ikke ha ansvar for å sette opp dommere til klubbens kamper. Dette styres av egne ressurspersoner på lagene. Det er en fordel med dommererfaring minimum på klubbdommer- eller nierdommernivå.


Godtgjørelse

Vervet som dommeransvarlig vil godtgjøres med inntil 50.000 kr/sesong avhengig av erfaring og kompetanse hos den som innehar vervet.


Kontakt

CSK fotball vil sørge for at opplæring og innføring i rollen vil bli gitt. Send en mail til Ørjan Pedersen i fotballstyret, orjan.pedersen@csk.no hvis dette kunne være noe for deg.





Årsmøte fotball

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 22. Feb 2024

Velkommen til årsmøte i fotball 29. februar kl. 19.00 i stue 2. 

Nedenfor kan du finne sakspapirene for årsmøtet med tilhørende vedlegg. Velkommen!



Sakspapirer årsmøte CSK Fotball 2024 .pdf

Årsberetning 2023 Fotball.pdf

Resultatrapport fotball 2023.pdf

Budsjett CSK 2024 - Fotball.pdf




CSK i finalen i NM20

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 22. Feb 2024

Charlottenlund Sportsklubb i finalen i NM20

Fredag den 23. februar vil Sør-Amfi i Arendal være vertskap for en av de mest spennende begivenhetene i norsk håndball for ungdom: finalen i NM20. To av de mest talentfulle juniorlagene i norsk håndball, Charlottenlund og Haslum, vil stå overfor hverandre i kampen om gullmedaljen og æren av å bli kronet som Norgesmestere. For Charlottenlund Sportsklubb (CSK) er dette ikke bare en vanlig finale; det markerer deres tredje påfølgende opptreden i NM20-finalen, en bemerkelsesverdig prestasjon som vitner om lagets konsistens og dominans i ungdomshåndballen.

 

CSK, som forsvarende mestere etter seieren i fjor, har vist en imponerende sammenhengende evne til å nå finalen år etter år. Med et solid team og en vinnende mentalitet er Charlottenlund klare til å kjempe hardt for å beholde sin posisjon på tronen. Charlottenlund har også denne sesongen et sterkt mannskap der mange av spillerne biter godt fra seg i 1.divisjon for Trondheimsklubben. Tilstedeværelsen i nok en finale understreker deres status som et lag å regne med.

 

På den andre siden av banen står Haslum, en klubb med en solid tradisjon innen junior-NM. Deres historie i mesterskapet har vært preget av konkurranseevne, og dette året er intet unntak. Med flere av deres juniorer som allerede har gjort seg bemerket i Rema 1000-ligaen, er Haslum et lag som kommer til å gi CSK en tøff kamp. Deres erfaring og talent vil være avgjørende faktorer når de går inn i kampen med et sterkt ønske om å vinne.

 

Det forventes at finalen vil bli en intens og spennende affære, der begge lag vil gi alt for å oppnå seieren. For fansen av norsk håndball, både ung og gammel, vil dette være en mulighet til å se fremtidens stjerner i aksjon. Med CSKs imponerende rekord og Haslums vilje til å kjempe, er dette en finale som garantert vil levere spenning, drama og minner som vil vare livet ut.

 

Vi gleder oss til en begivenhetsrik helg i Arendal!




CSK Cup 2024

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 8. Feb 2024

Velkommen til CSK Cup 2024

Kampoppsettet finner du her:

https://www.profixio.com/app/csk-cup-2024/categories


Vi ønsker lag i Trondheim og omegn velkommen til CSK Cup for 35. gang.


Kampoppsett

Vi spiller kamper på ettermiddag/Kveld, mandag til og med torsdag. Vi forsøker så godt vi kan å avvikle de respektive lags kamper i løpet av en dag/kveld. Minimum 3 kamper for hvert deltakende lag.

Klasser i årets cup er Gutter/Jenter 7 - 9 år.
Påmelding innen 25. mars 2024.


Påmeldingsavgift: Klasse 7 og 8 år kr. 800,- (Født 2016 og 2015)

Klasse 9 år kr. 900,- (Født 2014)

Påmeldingsavgift betales uoppfordret til konto: 4111.15.58858. Betalingsfrist 30.mars 2024.
Merk innbetaling med klubb, lagsnavn og klasse.




Har dere spørsmål? Kontakt ola@csk.no


Tlf: 900 53 638






CSK Cup 2024

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 8. Feb 2024

CSK Cup 2024