For Treneren  

Takk for at du bruker din tid og dine ressurser som trener. Din jobb er uvurderlig for at klubben er som den er. Du har et stort ansvar som trener, og har mye å si for trivselen og mestringsfølelsen til barna i klubben vår.

politiattest

Når du har tatt på deg en oppgave som trener er det første du må gjøre å søke om politiattest. Alle med oppgaver i idretten som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming, skal fremvise en gyldig politiattest (barneomsorgsattest). Dette er en forutsetning for at vi skal kunne ha en trygg idrett og oppnå idrettsglede for alle. De som har merknader på sin politiattest skal ikke ha slike oppgaver i idretten. Dette gjør vi for å hindre at personer som tidligere har begått alvorlige lovbrudd, skal kunne gjøre nye lovbrudd i idretten.

Politiattest

Bli medlem i medlemssystemet

Når du har fått politiattest og vist frem denne for noen i administrasjonen må vi registrere dette et sted. Meld deg inn i medlemssystemet slik at vi kan registrere politiattest på deg. Se til at du står med rollen "Trener" på riktig lag.

Bli medlem

Brikke til utstyrsbod (fotball)

Brikke til utstyrsboden bestilles hos anlegg@csk.no og kan hentes i kiosken når bekreftelse på at denne er ferdig blir sendt.

førstehjelpsutstyr og klister

Førstehjelpsutstyr, teip og isposer får alle lag av hovedlaget. Dette kan hentes i kiosken til enhver tid. Her ligger det både førstehjelpsposer, teip og isposer. Dersom laget trenger en førstehjelpsbag er det bare å sende mail til material@csk.no for bestilling. 


Trenger laget klister kan dette bestilles av material@csk.no. Hver boks koster 500 kroner og trekkes fra lagskassen.

Bestilling av klær

Ved spørmål om klær kan du sende mail til material@csk.no

I trenerpakken til fotball får du følgende:

  • Overtrekksgenser
  • Bukse
  • Vinterjakke
  • Allværsjakke

I trenerpakken til håndball får du følgende:

  • Overtrekksgenser
  • Bukse
  • T-skjorte

Klærne hentes i kiosken på kveldstid (17.00-21.00) etter mail om at det er klart.