BLI MEDLEM I CSK INNEBANDY

innebandy

CSKs innebandylag består av dedikerte spillere som er lidenskapelig opptatt av sporten. Laget har en sterk samhørighet og en stadig vilje til å utvikle seg og prestere på høyeste nivå. Trenerne og lederne i CSK Innebandy jobber hardt for å utvikle spillernes ferdigheter og taktiske forståelse, samtidig som de vektlegger viktigheten av fair play og lagarbeid.

Charlottenlund Sportsklubb har også en betydelig ungdomsavdeling innenfor innebandy, der unge spillere får muligheten til å lære grunnleggende ferdigheter i sporten og utvikle seg i en positiv og støttende miljø. Klubben legger stor vekt på å fremme idrettsglede og sunne verdier blant ungdomsspillerne, noe som bidrar til å forme dem ikke bare som idrettsutøvere, men også som enkeltpersoner.

Utstyr

Spillerene trenger bare innesko og treningstøy. Resten kan man låne av klubben.

  • Innesko
  • Treningstøy
  • Drikkeflaske
  • Kølle (lånes av klubben)
  • Briller (lånes av klubben)
  • Keeperutstyr (lånes av klubben)

Hvis man skal være med og spille kamper trenger man spillertrøye.


Treninger

Det er en trening i uka for alle lagene, inndelt etter alder. Treningene er i hallen på Charlottenlund videregående skole. Inngangen er på baksiden, ved varemottak på skolen. Om døren er stengt, så kan man bare banke på vinduet til rommet der vakten sitter. Det er litt til høyre for døren. Møt opp senest 15 minutter før treningen starter.

Trening for 1. trinn – 2. trinn: torsdager 17.30-18.30.

Trening for 3. trinn og oppover: torsdager 18.30-20.00.


Informasjon og kommunikasjon

Innebandyavdelingen bruker Spond som informasjon- og kommunikasjonskanal. Link til Spondgruppa: https://group.spond.com/YFHVW 

Link til Spondgruppa

finn frem

Treningene til innebandyavdelingen gjennomføres på Charlottenlund vidregående. Finn frem her:


SJEKK UT HVA SOM RØRER SEG innebandyavdelingen


Les mer om våre partnere