Tatt ut på treningssamling for U-gutta

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 31. Mai 2024

CSK spiller Ciljan Sagosen er tatt ut på treningssamling for U-gutta (spillere født i 2006/ 07) i Oslo i forbindelse med Topphåndballseminaret 12.-16. juni. Senere i sommer skal U-gutta  spille ScandIberico i Sverige og EM i Montenegro. 


Gratulerer til Ciljan!



Se hele uttaket her: https://www.handball.no/nyheter/2024/05/samling-i-oslo-for-u-gutta/




CSK er sertifisert på nivå 1 i NHFs klubbutviklingsprogram

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 29. Mai 2024

Charlottenlund SPK er sertifisert på nivå 1 i NHFs klubbutviklingsprogram; Klubbhuset nivå 1-3


Klubbhuset har som mål å bidra til en bedre klubbhverdag for spillere, tillitsvalgte, trenere, dommere og alle andre involvert i håndballgruppen. Konseptet baserer seg på 5hovedkategorier: Klubbdrift, sport, rekruttering, dommer og frivillighet/arrangement.

Innenfor hver kategori er det definert kriterier som totalt sett utgjør det NHF anser som sentralt for å kunne drive håndballaktivitet på en best mulig måte samt at det legger til rette for utvikling og kontinuitet over tid. I går mottok Charlottenlund beviset fra Ola Tømmerås og NHF på at vi er sertifisert på nivå 1 i Klubbhuset. I tillegg til Charlottenlund er Hommelvik og Nidelv sertifisert på nivå 1 som de tre første klubbene i  Trondheim. Gratulerer til alle tre klubbene!


 





Suksess på Storhamar cup

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 27. Mai 2024

I helgen var det flere lag fra CSK som deltok på Storhamar cup. Tre fulle busser med spent ungdom kjørte fredag nedover til Hamar. 


HG 2009 vant a-sluttspillet og er storfornøyde med resultatet. Laget gikk ubeseiret gjennom innledende kamper og sluttspill. Gratulerer!


HJ 2009 gikk til kvartfinale og semifinale i A-sluttspill i Storhamarcup. De stilte med to jevne lag og begge lag ble kun slått av cupvinner Storhamar1. Gratulerer!


HJ 2010 var for første gang på Storhamar cup. Det endte med 1/8 finale i A sluttspill for to av lagene og det siste laget vinner finalen i B-sluttspillet. Gratulerer!





HJ 2007 vant Grønt kort

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 24. Mai 2024

I løpet av både seriespillet og sluttspillet blir det delt ut Grønt kort for å anerkjenne positiv og ønsket atferd på håndballbanen. Alle grønne kort som deles ut i løpet av sluttspillet, fungerer som et lodd, og premien til vinneren fra sluttspillet er en trening med en håndballstjerne!

I jenteklassen gikk vårt lag, HJ 2007 til topps og fikk det grønne kortet. Trener Elin Glasø forteller at pengene skal brukes til en fin avslutning etter godt gjennomført sesong.


- Å kvalifisere seg til Bringserien ble premien for hardt arbeid gjennom mange år. Det har vært kjempegøy å delta med tøffe og gode motstandere som har gitt artige og jevne kamper! Vi har hatt så fine reiser og blitt mottatt godt der vi har kommet. Og mest av alt har vi med vårt vennelag med spillere som har spilt sammen siden de var små- fått varige minner om håndball og vennskap for resten av livet.

Her er blomsterbuketten fra Charlottenlund håndball som vant Grønt kort i Bringserien.





Bestill klær og utstyr før 12. mai

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 6. Mai 2024

Skal du ha drakt til vårens kamper?

Skal laget ha mer utstyr?

Skal du som trener ha trenerklær?


Da må dette bestilles før 12. mai. Etter dette vil det potensielt bli betydelig lengre leveringstid, dette på grunn av reduksjon i administrasjonen i en periode.

Drakter bestilles gjennom vår nettside og nettbutikk.

Utstyr og trenerklær bestilles til material@csk.no.

Annen klær og utstyr (til privat bruk) kan som vanlig bestilles hos Nor-Contact i midtbyen med vanlige leveringstider.Si ifra om du har spørsmål!