CSK gutta kvalifiserte seg til Lerøyserien 2024/2025

Postet av Charlottenlund Sportsklubb den 15. Okt 2024

Lerøyserien er et nasjonalt spilletilbud for lag i klassene jenter og gutter 18 år. Det spilles kvalifiseringer, fire runder og et nasjonalt sluttspill. Kvalifiseringen spilles som enkelt serie. Nytt av året er at alle lagene spiller begge kvalifiseringene. Deretter avgjør tabellen etter kvalifiseringsrundene hvilke lag som er kvalifisert til videre spill i den ordinære Lerøyserien 2024/2025. Første og andreplassen i hver pulje er kvalifisert til Lerøyserien A, mens tredjeplassen i hver pulje er kvalifisert til Lerøyserien B for sesongen 2024/2025.

CSK guttene spilte mot Reistad i Fjellhamer Arena i første runde, og vant 34-23. I helgen tok gutter turen til Drammen hvor de spilte 3 kamper i andre kvalifiseringsrunde i Reistad Arena.

Kamp 1 mot Øyestad blir en jevn 1. omgang med mange tøffe dueller. Forsvaret sliter med linjespilleren til Øyestad i 1. omgang, men det løser seg fint i 2. omgang. Guttene drar sakte, men sikkert i fra og vinner komfortabelt med 8 mål, 30-22.

Kamp 2 mot Fjellhammer blir tøff. Guttene er ikke helt der de ønsker å være. De bommer mye fra alle posisjoner og Fjellhammer har en god målvakt. Det blir litt for mye stang ut i denne kampen. Guttene står bra i forsvar, men har mye å gå på fremover. Fjellhammer vinner 27-23.

Kamp 3 mot Vadsø blir en fin kamp hvor man får brukt hele troppen. Guttene vinner komfortabelt 11-32.

Generelt så blir det stor belastning på gruppa med 3 tette kamper på en helg. Guttene blir nr 2 i pulja og er klare for Lerøyspill i pulje A sesongen 2024-2025👍👍